Add that to the driving time and also you’ll discover that it will certainly take you 36 minutes to travel 1 mile.

You are watching: How long does it take to drive 30 miles

## How long does it take to drive 1 mile at 30 mph?

2 minutes

## How long does it require to drive 1 mile at 25 mph?

25 mph it will certainly take you around an hour, at 60 mph each! It take 23 minutes at one mile per minute.. 1 0.

## How long does it require to drive 1 mile at 40 mph?

Inquiry 352493: How long does it take a auto to travel 1 mile if its average speed is 40 mph? The answer is 1/40 of an hour or 1.5 minutes.

## How long would it require to go 30 miles at 25 mph?

That is: 30 miles times one hour over 25 miles. The unit of meacertain “miles” cancels out, so the result would certainly be 1.2 hrs. That is: 30 miles times sixty minutes over 25 miles. The unit of measure “miles” cancels out, so the result would certainly be 72 minutes.

## How lengthy would certainly it take to drive 40 miles at 70 mph?

your distance is 40 miles. time = 40/70 hrs. multiply that by 60 to gain minutes.

## How long does it take to go 35 miles at 70 mph?

1/2 hours

## How long does it require to drive 45 miles at 70 mph?

38.593 minutes

## How much perform you travel in one minute at 70 mph?

1.1666 miles

## How lengthy does it take to drive 60 miles at 50 mph?

So, when she is driving at 50 mph, it will take her 6/5 hours or 1 1/5 hours or 72 minutes to drive 60 miles.

## How many type of miles is a 30 minute run?

2 miles

## How many minutes away is 30 miles?

It depends on the speed pushed, if 60 mph is the average speed, that would certainly be 1 mile per minute, so 30 miles would certainly take 30 minutes.

## How long is a 10 mile vehicle ride?

10 miles in 15 minutes. So under 15 minutes. However before you might do a proportion. 40 /9 =4.4 of an hour = 60/4.4 = 13.63 minutes.

## How long does it take to drive 30 miles at 75 mph?

It will certainly take 24 minutes to take a trip 30miles at 75mph. To prove this, it would take 12 minutes to cover fifty percent this time(15miles), 48 minutes to cover twice the distance(60miles). 60miles+15miles=75miles; 48minutes+12minutes=60minutes, so this is correct.

## Can you walk 50 miles in a day?

Within a 24 hour duration of course it’s feasible to walk 50 miles, However it would certainly be difficult to perform in 12 hrs as you should be walking at just above 4 mph which is fairly a bhazard walk.

## How lengthy does it require to drive 80 miles at 50 mph?

So it will take you 0.625 hrs (which converts to 37.5 minutes) to drive 50 miles.

See more: Which Of The Following Is An Example Of Social Facilitation ?

## How long does it require to drive 1 mile?

price = distance / time = 60 miles / 1 hour = 60 miles / 60 minutes = 1 mile / minute. So one minute to take a trip one mile.